NAGOYA VALKENSWAARD

NAGOYA VALKENSWAARD Sushi & grill restaurant

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 342 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Nagoya Valkenswaard. Meer weten? Ontdek meer

21 sep 2022 om 20:36 Op tijd bezorgd, had zelf om latere tijd gevraagd. Het verzoek om geen zeewier in de pokebowl te doen was goed gegaan! Zeer tevreden zoals altijd wel.
10 sep 2022 om 20:24 Vers, goed verzorgd, op tijd geleverd en erg lekker.
27 aug 2022 om 21:32 Nagoya altijd top. Sushi lekker, bijgerechten lekker. Gewoon goed!
13 aug 2022 om 18:46 Afhalen: Jammer dat je tussen de tafeltjes met etende mensen moet wachten bij het afhalen. Waarom geen aparte ingang, aan de achterzijde bijvoorbeeld? Ook vervelend als je daar zit te eten.
12 aug 2022 om 19:35 Bezorging was snel, en eten was lekker en vers !
9 aug 2022 om 22:21 De sushi is van goede kwaliteit. Niet zo lekker als dat je in een restaurant eet maar het is zo goed als takeout sushi kan zijn. Vooral heel voordelig vergeleken met anderen. Bezorging was sneller dan verwacht. We bestellen zeker nog een keer.
22 jul 2022 om 7:03 Bezorgd op de aangegeven tijd en de sushi was heel lekker. Het warme gedeelte was zelfs nog heet. Voor herhaling vatbaar.
29 mei 2022 om 19:30 Weer erg genoten van het heerlijke eten! Gebakken rijst, sushi set B, kipspiesjes, inktvisringen en chickenwings voor de kids. Top
19 mei 2022 om 5:26 Eerder goed van genoten, maar deze keer was het smakeloos.
24 apr 2022 om 20:41 Betalen via de app lukte niet, volgende keer niet meer via thuisbezorgd als het bestellen als het weer fout gaat!
16 apr 2022 om 22:53 Ik had besteld voor 20.45 uur, komt de bezorger om 19.30. Misschien een tip om voortaan beter te kijken naar de tijd die er staat. Nu heb ik het aangenomen, de volgende keer niet meer.
10 apr 2022 om 21:02 Delicious