NAGOYA VALKENSWAARD

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 357 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Nagoya Valkenswaard. Meer weten? Ontdek meer

27 jan 2023 om 19:45 Heerlijk eten en precies op de aangegeven tijd bezorgd
11 dec 2022 om 21:55 Netjes op tijd, vriendelijke bezorger, eten was heerlijk.
5 dec 2022 om 1:22 Ik had specifiek 18.15 gezet omdat ik nog niet ter plaatse was, (de rest van het gezelschap wel). En het werd om 17.45 gebracht. Ik had dus koud eten en was daar behoorlijk door geïrriteerd. Als ik het zsm wilde hebben had ik daar wel voor gekozen.
12 nov 2022 om 22:34 Warm, lekker en goede hoeveelheid per portie:)
28 okt 2022 om 20:02 Was erg lekker allemaal en de warme gerechten waren ook nog gewoon goed warm. De hotategai vond ik persoonlijk niet lekker, maar dat is smaak natuurlijk. Ook vond in het sausje bij de tempura garnalen beetje te waterig.
2 okt 2022 om 20:32 Heerlijk eten.
21 sep 2022 om 20:36 Op tijd bezorgd, had zelf om latere tijd gevraagd. Het verzoek om geen zeewier in de pokebowl te doen was goed gegaan! Zeer tevreden zoals altijd wel.
10 sep 2022 om 20:24 Vers, goed verzorgd, op tijd geleverd en erg lekker.
27 aug 2022 om 21:32 Nagoya altijd top. Sushi lekker, bijgerechten lekker. Gewoon goed!
13 aug 2022 om 18:46 Afhalen: Jammer dat je tussen de tafeltjes met etende mensen moet wachten bij het afhalen. Waarom geen aparte ingang, aan de achterzijde bijvoorbeeld? Ook vervelend als je daar zit te eten.